AL RABLÓ VENDÉGHÁZ HÁZIRENDJE

Kérjük figyelmesen olvassa el!

Kedves Vendégeink

Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megte- szünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, értesítsenek az alább megadott telefonszámok valamelyikén. A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésre. Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség. A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek, melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet. A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot, melyet az érkezéskor adunk át és amelyet az okmányok alapján egyeztetünk. A Vendégeink látogatót csak és kizárólag az AL Rabló Vendégház tulajdonosai tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése érkezéskor, illetve a távozás előtt történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni. Fizetési módok: készpénz, bankkártya, Szép kártya (MKB, K&H, OTP), mely- nek módját kérjük előre jelezze felénk! Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!

Parkoló használat:

A gépjárművel parkolni az épület előtt, illetve az udvarban lehetséges. A parkoló területén nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS! Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás! Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat össze- gyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni. Ez az intézkedés feljelen- tést és egyéb eljárást vonhat maga után.

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizáró- lag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat, gyermekek esetén, ne firkáljanak rá. A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni. A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva. Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze nekünk, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott kulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

Étkezés:

A szálláshely jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben vagy a teraszon tegyék!

Szoba:

A szobák nem rendelkeznek konyhával. Ételt bevinni szigorúan tilos.

Takarítás:

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze felénk, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre. Takarítási igényüket a megadott elérhetőségeken tudják jelezni.

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése a szálláshelyen a konyhában, és fürdőszobában elhelyezett szemetesek- ben lehetséges.

Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés, dézsafürdő:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. Kérjük kedves Vendégeinket a dézsafürdő felfűtésekor és melegen tartása közben is ugyanilyen körültekintően járjanak el. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére. Grillsütő használatánál kérjük, nyissa meg a palackot, annak végeztével pedig zárja el.

Tűzvédelem:

A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. A menekülési útvonal ábrája a szobák bejárati ajtó belső részen megtalálható.

Szolgáltatások:

A Vendégek részére a parkoló ingyenes. A wifi használat ingyenes melynek jelszava: Minden szoba rendelkezik klímával, mely a melegről is gondoskodik. A szálláshely rendelkezik dézsafürdővel, melynek használatáról, kérjük érdeklődjön nálunk! Háziállat a szálláshelyre nem hozható!

Egyéb:

A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk. A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt a szálláshelyen 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, hangosan zenélni vagy zenét hallgatni. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.). A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!