Rólunk

Az Al Rabló Étterem 2006-ban kezdte meg működését. Kezdetben csak a’la carte étteremként, majd napi ajánlatokkal, kitelepülésekkel és kisebb rendezvények megvalósításával foglalkoztunk. Fő célkitűzésünk volt a vendégek minél magasabb szintű kiszolgálása, szolgáltatásaink folyamatos bővítése.
Az étterem mellett megnyitottuk rendezvényházunkat, így már sokkal több fős rendezvényeket is le tudunk bonyolítani. A munka nem állt meg, tovább gondolkoztunk, mivel tudnánk még vendégeinknek kellemes kikapcsolódást és kellemes időtöltést biztosítani.
Így született meg az Al Rabló Vendégház ötlete, amely 2023 őszétől várja vendégeit Mátrakeresztesen!
Mivel Pásztó a Cserhát és a Mátra völgyében helyezkedik el, kézenfekvő volt, hogy itt kezdjük el újabb álmunk megvalósítását. A környék és a vendégház igazán vonzó úti cél lehet mind családok, mind baráti társaságok és párok számára is.
E mesés környezetben rengeteg a látnivaló, tervezhető program, télen és nyáron is egyaránt. A teljesség igénye nélkül:
Kéktúra útvonal a közelben
Galyatető, Kékestető
Mátraszentistváni Sípark
Szentkúti római katolikus nemzeti kegyhely Mátraverebély
Szentkúti római katolikus nemzeti kegyhely Mátraverebély
Garáb, ahol megtalálható a világ legnagyobb hangtálja a Samsara
UNESCO Világörökség része Hollókő
Vendégházunk a Pásztóhoz tartozó Mátrakeresztes felső felében található a Nagy-Völgyi patak mentén.
Az aktív pihenés mellett szeretnénk a nyugalmat és pihenést is előtérbe helyezni, túrázás vagy az aktív programok után, a vendégház nagyméretű privát teraszán helyet kapott egy fatüzelésű dézsa is, ahol kellemesen kipihenheti magát a patak közvetlen partján, vagy sütögethet családjával, barátaival a szép erdei környezetben.
Az épületben 3 hálószoba található, 2db 160 cm-es, 1 db 140 cm-es, 1db kihúzható kétszemélyes kanapé, 1 db 1 személyes ágy. A szobák légkondicionálóval, síkképernyős LCD tv-vel ellátottak. Vendégeink számára biztosítunk friss ágyneműt, törölközőt és wifi hálózatot. A szállás gyerekbarát (etetőszék, babakád).